Gemeente Leusden logo
Gemeente Leusden logo

Gemeente Leusden

Leusden

Werken bij Gemeente Leusden

Gemeente Leusden is een vooruitstrevende gemeente met uitdagende opgaven. We pakken deze aan met circa 200 gedreven en betrokken collega’s. Onze organisatie is continue in ontwikkeling. Kenmerkend zijn de warme informele werksfeer, de korte lijnen en de vele ontwikkelingsmogelijkheden. We werken voornamelijk vanuit het Huis van Leusden, middenin het hart van Leusden. Het is een huis van en voor alle Leusdenaren. Een plek waar mensen samen wonen en samen komen. Je bent van harte welkom om eens sfeer te komen proeven!

 Word jij onze nieuwe collega? Als je op zoek bent naar een werkplek waar groen, saamhorigheid en groei samenkomen, dan komen wij graag met jou in contact. Stap binnen in ons huis: een omgeving waar jouw ideeën meetellen, waar je kunt bijdragen aan de lokale gemeenschap en waar je de ruimte krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen.

Professionele groei en innovatie: jouw carrière staat niet stil. We bieden kansen voor professionele ontwikkeling en groei, zodat je voortdurend nieuwe vaardigheden kunt leren en jezelf kunt blijven uitdagen. Als je op zoek bent naar een werkomgeving waarin je kunt leren en bouwen terwijl je direct bijdraagt aan het welzijn van onze inwoners, instellingen en ondernemers, dan zul je je bij ons thuis voelen.

Balans tussen werk en privé: voor ons is een gezonde balans tussen werk en privé essentieel. Daarom kennen we flexibele werktijden en bieden we mogelijkheden om deels thuis te werken. Zo heb je ruimte om je professionele en persoonlijke verplichtingen in evenwicht te brengen.

Groen, groener, Leusden: in Leusden zijn we omringd door groen. Met uitgestrekte parken, groene zones en een rijkdom aan natuurschoon, is onze omgeving een bron van inspiratie en ontspanning. Als je op zoek bent naar een werkomgeving waar je kunt genieten van de natuur tijdens je lunchpauzes en wandelingen na het werk, dan is Leusden de plek voor jou.

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Gemeente Leusden kun je contact opnemen met de HR afdeling van Gemeente Leusden

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Gemeente Leusden per email.

Gemeente Leusden

't Erf 1

3831 NA Leusden