Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies.

Gemeente Leiderdorp

Gemeente Leiderdorp

Leiderdorp

Werken bij Gemeente Leiderdorp

De gemeente Leiderdorp werkt continu aan verbetering van de woon-, werk- en leefomgeving. Een dynamische organisatie met korte lijnen. Die volop oog heeft voor de belangen van burgers, maar ook voor die van medewerkers. Waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Een organisatie bovendien met stevige ambities met als centrale rol het project Leiderdorp 2015. Ambities die zij samen met plaatselijke en regionale partners probeert te realiseren. Werken bij de gemeente Leiderdorp is dan ook werken aan de inrichting van de lokale samenleving.

Onze cultuur
Onze organisatiecultuur wordt gekenmerkt door een hoog ambitieniveau en een sterke samenwerkingsgerichtheid. Van onze medewerkers wordt een grote zelfstandigheid verwacht. Wij houden van open communicatie. Afspraak is afspraak is ons motto. Integriteit in denken en doen is noodzakelijk en dat betekent: open en eerlijk zijn en respectvol omgaan met collega?s.

De medewerker centraal
Wij investeren veel in medewerkers. Individuele ontwikkeling en ontplooiing zijn belangrijke waarden in onze organisatie. Dit komt tot uitdrukking in veel ruimte voor training en scholing en de invoering van het persoonlijk ontwikkelingsplan. Samenwerken betekent dat wij met zijn allen een collegiale verantwoordelijkheid dragen voor het totale resultaat. Ieders bijdrage wordt dan ook regelmatig geƫvalueerd.

Profiel nieuwe medewerkers
Van nieuwe medewerkers verwachten wij dat zij veranderings- en vernieuwingsgericht kunnen denken en een klantgerichte instelling hebben. We hebben behoefte aan teamspelers die, breed inzetbaar zijn en oog hebben voor de kwaliteit van hun werk. Van elke medewerker verwachten wij de bereidheid om verantwoordelijkheid te dragen. Afhankelijk van de aard en het niveau van de functie stellen wij specifiekere eisen.

avatar

Meer informatie over werken bij Gemeente Leiderdorp?

Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Leiderdorp (071 5458500)

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Leiderdorp per e-mail

Gemeente Leiderdorp

Willem-Alexanderlaan 1
2351 DZ Leiderdorp

071 5458500