Gemeente Gorinchem logo
Gemeente Gorinchem logo

Gemeente Gorinchem

Gorinchem

Werken bij Gemeente Gorinchem

De stad Gorinchem
De afgelopen jaren is Gorinchem uitgegroeid tot een bruisende en veelzijdige centrumstad. Door de stedelijke vernieuwing en de oostelijke uitbreiding van de stad is de woonkwaliteit van hoog niveau. Daarnaast combineert Gorinchem de prachtige ligging in het rivierengebied met een bedrijvige industrie. Hierdoor staat de stad al jaren in de landelijke top tien als het gaat om het stimuleren/creëren van werkgelegenheid.

Gorinchem kent veel voorzieningen op het gebied van historie, kunst & cultuur, gezondheidszorg en sport. Ook is er een gezellige oude binnenstad met winkels en terrassen. Het grote en volledig vernieuwde onderwijsaanbod maakt dat Gorinchem ook op dit gebied een belangrijke functie vervult.

Gorinchem kent ook veel terugkerende culturele evenementen en is gewoon een zeer leuke en veelzijdige stad.

De gemeente Gorinchem als werkgever
Als werkgever heeft de gemeente Gorinchem je veel te bieden: een prima salaris, een royaal pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder variabele werktijden, ruime opleidingsmogelijkheden en goede interne faciliteiten. Je collega’s zijn deskundig in hun vakgebied en professioneel. Er wordt gestreefd naar onderlinge samenwerking, aansprekende resultaten en bovenal klantgerichtheid.
De geografische ligging van de stad - op het knooppunt A15 / A27 - maakt Gorinchem gemakkelijk bereikbaar. Per auto, maar zeer zeker ook per openbaar vervoer (trein). Het station vind je op enkele minuten loopafstand van het stadhuis.

Open sollicitaties
De gemeente Gorinchem heeft geregeld vacatures op verschillende vakgebieden. Kijk voor de actuele vacatures op www.gorinchem.nl Wij vragen je alleen te reageren op vacatures die passen bij jouw werk/denkniveau en de gevraagde werkervaring. Aan de hand van gevraagde competenties en je kwaliteiten, kunnen we komen tot een (goede) match. Open sollicitaties kunnen daarom helaas niet in behandeling worden genomen.

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Gemeente Gorinchem kun je contact opnemen met de HR afdeling van Gemeente Gorinchem

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Gemeente Gorinchem per email.

Gemeente Gorinchem

Stadhuisplein 1

4205 AZ Gorinchem