Gemeente Dordrecht

Dordrecht

Werken bij Gemeente Dordrecht

Op de eerste plaats ben je mens en geef je als individu koers aan je eigen, unieke bestaan. Maar een groot deel van je leven ben je ook werknemer en vind je (als je 't goed doet) prettige werkgevers op je levenspad. Zoals de gemeente Dordrecht. Wij houden er rekening mee dat er meer is dan geld en carrière. Goed in je vel zitten en plezier hebben in je werk haalt het beste boven in mensen. En daarvan wil Dordrecht graag meegenieten.

Daarom luistert de gemeente Dordrecht niet alleen goed naar haar burgers, maar ook naar haar werknemers. Want zij maken het verschil. Daar staat natuurlijk tegenover dat we wel wat van je verwachten. Zoals je motivatie om als werknemer resultaten te boeken, te staan voor wat je hebt afgesproken en betrokkenheid bij alles wat er leeft en speelt in deze mooie stad. Als gemeentelijke organisatie kunnen we ons extra plooibaar opstellen. En je persoonlijke wens (tijdelijk of structureel) in goed overleg afstemmen op onze belangen en die van de burgerij.

Zo kan jouw gedrevenheid het winnen in Dordrecht. Daarmee bedoelen we natuurlijk vooral je motivatie om als werknemer te presteren. Al vind je in deze mooie stad ook alle mogelijke sport- en recreatievoorzieningen.

Delen:
Meer informatie over werken bij Gemeente Dordrecht?
Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Dordrecht ( 14 078 )

Onze actuele vacatures

Gemeente Dordrecht
Dordrecht 36 - 36 uur 2973 - 4494 HBO Nog 27 dagen
Gemeente Dordrecht
Dordrecht 36 - 36 uur 4279 - 5872 WO Nog 21 dagen
Gemeente Dordrecht
Dordrecht 36 - 36 uur 3561 - 5169 HBO Eindigt vandaag

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Dordrecht per e-mail

Gemeente Dordrecht

Spuiboulevard 300
3311 GR Dordrecht
14 078