Gemeente Dordrecht logo
Gemeente Dordrecht logo

Gemeente Dordrecht

Dordrecht

Werken bij Gemeente Dordrecht

Op de eerste plaats ben je mens en geef je als individu koers aan je eigen, unieke bestaan. Maar een groot deel van je leven ben je ook werknemer en vind je (als je 't goed doet) prettige werkgevers op je levenspad. Zoals de gemeente Dordrecht. Wij houden er rekening mee dat er meer is dan geld en carrière. Goed in je vel zitten en plezier hebben in je werk haalt het beste boven in mensen. En daarvan wil Dordrecht graag meegenieten.

Daarom luistert de gemeente Dordrecht niet alleen goed naar haar burgers, maar ook naar haar werknemers. Want zij maken het verschil. Daar staat natuurlijk tegenover dat we wel wat van je verwachten. Zoals je motivatie om als werknemer resultaten te boeken, te staan voor wat je hebt afgesproken en betrokkenheid bij alles wat er leeft en speelt in deze mooie stad. Als gemeentelijke organisatie kunnen we ons extra plooibaar opstellen. En je persoonlijke wens (tijdelijk of structureel) in goed overleg afstemmen op onze belangen en die van de burgerij.

Zo kan jouw gedrevenheid het winnen in Dordrecht. Daarmee bedoelen we natuurlijk vooral je motivatie om als werknemer te presteren. Al vind je in deze mooie stad ook alle mogelijke sport- en recreatievoorzieningen.

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Gemeente Dordrecht kun je contact opnemen met de HR afdeling van Gemeente Dordrecht

Onze actuele vacatures

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Gemeente Dordrecht per email.

Gemeente Dordrecht

Spuiboulevard 300

3311 GR Dordrecht