Gemeente Delft logo
Gemeente Delft logo

Gemeente Delft

Delft

Werken bij Gemeente Delft

Werken bij de gemeente Delft
Delft is een innovatieve stad. En een creatieve stad. Delft is ook de stad van Delfts blauw, Oranje en Vermeer. Ze heeft een rijke historie en dankzij de TU staat Delft bekend als een technische stad. De combinatie van technologie, historie, creativiteit en innovatie zorgt voor een unieke positie in Nederland en uitstraling naar het buitenland. Niet voor niets is het Delftse motto: Creating History!

Laat zien wat je kan!
De gemeente Delft is een werkgever waar je de kans krijgt om je talent te ontwikkelen. De Delftse dynamiek vraagt om professionals met initiatief, ambitie, betrokkenheid en een actieve, open instelling. Vakmensen die weten in te spelen op een steeds sneller veranderende omgeving. In Delft heerst een toegankelijke en informele werksfeer waar door samenwerking hard gewerkt wordt aan het bereiken van resultaten voor de stad en het bestuur.

Mensen centraal
De gemeente Delft stelt mensen centraal. Dat komt tot uiting in het personeelsbeleid waarin competentie- en talentmanagement belangrijke pijlers zijn. Het is erop gericht om het beste uit een ieder te halen. Dat doet de gemeente door de medewerkers vooral dat te laten doen waar ze goed in zijn. Dat is goed voor de medewerker en voor de organisatie.

Werken bij de gemeente Delft betekent werken in een dynamische omgeving met een betrokken en bevlogen team, waar je ruimte krijgt om zaken zelfstandig op te pakken en je te ontwikkelen.
De gemeente Delft biedt zeer goede arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. flexibele werktijden, thuiswerkmogelijkheden, gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof en de mogelijkheid van het aan- en verkopen van verlof.

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Gemeente Delft kun je contact opnemen met de HR afdeling van Gemeente Delft

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Gemeente Delft per email.

Gemeente Delft

Phoenixstraat 16

2600 ME Delft