Gemeente Bunschoten logo
Gemeente Bunschoten logo

Gemeente Bunschoten

Bunschoten

Werken bij Gemeente Bunschoten

De gemeente Bunschoten is prachtig gelegen in het midden van het land. Het bruisende Bunschoten-Spakenburg ligt aan het Eemmeer en de A1 ligt binnen handbereik. Een gemeente met ambitie en een frisse kijk op de toekomst. Zowel het bestuur als de medewerkers van de gemeente Bunschoten werken eraan om het wonen en verblijven in Bunschoten prettig te laten zijn én blijven.

Over ons

Bunschoten is een relatief kleine gemeente met ruim 21.000 inwoners en bestaat uit drie kernen: het aaneengegroeide Bunschoten-Spakenburg en de woongemeenschappen Eemdijk en Zevenhuizen. Bunschoten is te omschrijven als een toekomstgerichte gemeente die trouw is aan tradities. Van oudsher weten de inwoners van aanpakken en dat is zichtbaar door de vele bedrijven en mooie woningen. De landelijke omgeving aan het Eemmeer en het historische centrum van Bunschoten-Spakenburg maken het niet alleen voor de bewoners tot een prachtige woonomgeving, maar trekken ook veel fietsers en (dag)toeristen aan.

Zelfsturend

Om nog sneller en beter aan de behoefte van onze inwoners te voldoen, werkt de gemeente met zelfsturende teams. Dit betekent veel vrijheid en zelfstandigheid in je eigen functie, korte lijnen met collega’s en bestuurders en een grote mate vertrouwen in elkaar. Hierbij hanteren wij de kernwaarden verbinden, vertrouwen, lef en verdiepen.

Op zoek naar jou!

In een kleine organisatie zoals de gemeente Bunschoten is behoefte aan creatieve medewerkers. Je bent herkenbaar in je werk. Je bent op je eigen werkterrein het aanspreekpunt voor de cliënten, de collega's en het bestuur. Kortom: je staat voor je werk en je bent niet te beroerd om een sprintje te trekken als er plotseling iets extra's van je gevraagd wordt. We zetten als organisatie hoog in op persoonlijke ontwikkeling en inzet van een ieders talenten.

Een baan bij de gemeente Bunschoten. Lijkt het je wat? Kijk dan eens of er hier een uitdaging voor je ligt.

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Gemeente Bunschoten kun je contact opnemen met de HR afdeling van Gemeente Bunschoten

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Gemeente Bunschoten per email.

Gemeente Bunschoten

Stadsspui 1

3752 CL Bunschoten