Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies.

Gemeente Bunschoten

Gemeente Bunschoten

Bunschoten

Werken bij Gemeente Bunschoten

Bunschoten is een relatief kleine gemeente met tegen de 20.000 inwoners en bestaat uit drie kernen: het aaneengegroeide Bunschoten-Spakenburg en de woongemeenschappen Eemdijk en Zevenhuizen. Bunschoten is te omschrijven als een toekomstgerichte gemeente die trouw is aan tradities. Van oudsher weten de inwoners van aanpakken en dat is zichtbaar door de vele bedrijven en mooie woningen. De landelijke omgeving aan het Eemmeer en het historische centrum van Bunschoten-Spakenburg maken het niet alleen voor de bewoners tot een prachtige woonomgeving, maar trekken ook veel fietsers en (dag)toeristen aan.

Toekomstvisie
Bunschoten heeft een eigen karakter en wil dat graag behouden. De hoofdlijnen van de plannen van de gemeente Bunschoten staan in het beleidsplan Toekomstvisie 2000-2015. De toekomstvisie gaat in op vier thema's, namelijk wonen, werken, voorzieningen en toerisme en recreatie.
Om de Toekomstvisie te realiseren is inzet nodig van inwoners, bedrijven en instellingen. Dat proces moet bij de gemeente opgezet en gecoacht worden door creatieve medewerkers die met een open mind het gesprek met de burgers aangaan en die het gemeentebestuur voeden met goeie ideeën.

Organisatieontwikkeling
Om als organisatie en medewerkers mee te gaan met de Toekomstvisie is de gemeente Bunschoten in 2003 gestart met een intern organisatieontwikkelingstraject. Het doel is om in te spelen op ontwikkelingen die zich buiten of binnen de organisatie voordoen, om de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen en om diverse (organisatorische) knelpunten op te lossen. Het motto voor organisatieontwikkeling is: Toekomstgericht, Ondernemend, Planmatig (TOP).

In een kleine organisatie als bij de gemeente Bunschoten is behoefte aan creatieve medewerkers. Je bent herkenbaar in je werk. Je bent op je eigen werkterrein het aanspreekpunt voor de cliënten, de collega's en het bestuur. Kortom: je staat voor je werk en je bent niet te beroerd om een sprintje te trekken als er plotseling iets extra's van je gevraagd wordt.

Een baan in Bunschoten. Lijkt het je wat? Kijk dan eens of er hier iets voor je te doen valt.

avatar

Meer informatie over werken bij Gemeente Bunschoten?

Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Bunschoten (033 299 14 11)

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Bunschoten per e-mail