Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies.

Gemeente Altena

Gemeente Altena

Almkerk

Werken bij Gemeente Altena

De gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem vormen vanaf 1 januari 2019 samen de gemeente Altena. Met een oppervlakte van 226,6 km is Altena de grootste gemeente van Noord-Brabant. Altena is een ‘eiland’, grenzend aan Zuid-Holland en Gelderland, en omringd door water. Bruggen, veerdiensten en belangrijke knooppunten richting de A2, A15 en A59 zorgen voor verbinding. De nieuwe gemeente telt ruim 54.000 inwoners, verdeeld over 21 kernen met allemaal hun eigen identiteit. Altena is een groene gemeente, het overgrote deel bestaat uit landbouw en natuur. Aan de westzijde is een deel van de Biesbosch te vinden en de zuid- en oostzijde is voornamelijk in gebruik als landbouw. Het gebied is rijk aan cultuurhistorische waarden en kent een sterke economische sector. Hoog in het vaandel staat participatie, zowel vanuit de gemeente in maatschappelijke initiatieven als vanuit de samenleving in gemeentelijke initiatieven. De samenleving staat op de eerste plaats. Kernwoorden in de toekomstvisie Altena zijn: zelfredzaamheid, duurzaamheid en veelzijdigheid.

Altena is een vitale organisatie met oog voor haar inwoners en medewerkers. Waar kun je op rekenen als je bij ons/de gemeente Altena komt werken? Op een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket, een professionele werkplek op één van onze locaties én collega’s met humor! De locaties zijn (in)gericht op ontmoeten, kennisdelen en flexwerken voor jou en jouw andere 400 collega’s. Altena biedt je volop ruimte voor eigen initiatief, het ontwikkelen van persoonlijke talenten en het vinden van een goede balans in werk en privé.
Samen werken we aan een optimale werk- en leefomgeving in (voor) Altena. Dit doen we door van buiten naar binnen te werken, flexibel en wendbaar te zijn en ons continue te blijven ontwikkelen. Onze belangrijkste waarden zijn dan ook: leren en reflecteren, ondernemend en oplossingsgericht werken.

Zin om mee te bouwen aan de nieuwe gemeente Altena en je in te zetten voor haar inwoners?

avatar

Meer informatie over werken bij Gemeente Altena?

Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Altena (0183 516100)

Foto's van de organisatie

Onze actuele vacatures

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Altena per e-mail

Gemeente Altena

Sportlaan 170
4286 ET Almkerk

0183 516100