Belastingsamenwerking West-Brabant  logo
Belastingsamenwerking West-Brabant logo

Belastingsamenwerking West-Brabant

Etten-Leur

Werken bij Belastingsamenwerking West-Brabant

De Belastingsamenwerking West-Brabant (BWB) is een regionale samenwerking die werkzaamheden uitvoert ten behoeve van gemeentelijke- en waterschapbelastingen voor een waterschap en diverse gemeenten in West-Brabant.


 

“Niemand betaalt graag belasting, maar iedereen plukt er de vruchten van!” Want uit belastinginkomsten betaalt jouw gemeente veel belangrijke zaken. Dagelijks maak je gebruik van de wegen. Je bent blij als er gestrooid wordt. Dat het afval wordt opgehaald en dat er sport- en cultuurfaciliteiten zijn, zoals het zwembad en het theater. Met de opbrengsten van de waterschapsbelasting zorgt het waterschap voor veilige en sterke dijken, het zuiveren van rioolwater en het juiste waterpeil in Midden- en West Brabant. Kortom, zonder belastingen zou onze directe leefomgeving er heel anders uitzien.


 

Door met veel partijen samen te werken:

  • zorgen we voor continuïteit
  • is het belastingproces minder kwetsbaar
  • maken we minder kosten.


 

We willen zoveel mogelijk kwaliteit leveren tegen zo laag mogelijke kosten. We zorgen voor een continu belastingproces en houden rekening met ontwikkelingen op het gebied van belastingen. Ook willen we dienstverlenend zijn voor burgers, bedrijven, gemeenten en waterschap. 


 

Wat is onze missie?


Belastingsamenwerking West-Brabant verzorgt voor burgers en opdrachtgevers op een dienstverlenende, betrouwbare en transparante manier de heffing en inning van gemeentelijke en waterschapsbelastingen en de uitvoering van de Wet WOZ.


 

Wat is onze visie?


Belastingsamenwerking West-Brabant blijft zich ontwikkelen om een klantgerichte, kwalitatief hoogwaardige en efficiënte uitvoeringsorganisatie te zijn op het gebied van gemeentelijke en waterschapsbelastingen van West-Brabant.


 

Wij willen optimaal presteren en daarom investeren we in onze medewerkers

Onze medewerkers zijn betrokken, professioneel en onderschrijven de BWB missie. Wij zijn ervan overtuigd dat investeren in medewerkers noodzakelijk is.  We bieden elke medewerker begeleiding, coaching en mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Belastingsamenwerking West-Brabant kun je contact opnemen met de HR afdeling van Belastingsamenwerking West-Brabant

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Belastingsamenwerking West-Brabant per email.

Belastingsamenwerking West-Brabant

Bredaseweg 211

4872 LA Etten-Leur