Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies.

Ruimtemeesters

Ruimtemeesters

s'-Hertogenbosch

Werken bij Ruimtemeesters

Ruimtemeesters biedt professionals binnen het fysieke domein. Onze specialisten werken samen in een netwerk en zijn inzetbaar op basis van detachering, advies, werving & selectie en deta-vast constructies.

Samenwerking en kennisdeling binnen ons netwerk zorgt voor de omgevingsspecialist van morgen.

Ruimtemeesters is een organisatie waar je als medewerker sterk gefaciliteerd wordt in het bouwen van jouw carrière. Persoonlijk contact met collega’s en management vinden we erg belangrijk. Daarom bekijken we samen hoe wij toekomstplannen waar kunnen maken en hoe professionals kunnen bijdragen aan het succes van Ruimtemeesters.

Een échte Ruimtemeester beheerst een hands-on mentaliteit en straalt het ook uit. Werken bij Ruimtemeesters betekent dagelijks jezelf verbeteren en ontwikkelen bij verschillende opdrachtgevers in de publieke en private sector. We verwachten een integrale blik op het vakgebied, waarbij professionals zowel inhoudelijk als commercieel kansen en mogelijkheden zien. Als adviseurs streven wij ernaar altijd van toegevoegde waarde te zijn voor onze opdrachtgevers en eigen organisatie.

avatar

Meer informatie over werken bij Ruimtemeesters?

Neem contact op met de HR afdeling van Ruimtemeesters (088 400 2800)

Ontvang nieuwe vacatures van Ruimtemeesters per e-mail

Ruimtemeesters

Daviottenweg 40
5222 BH s'-Hertogenbosch

088 400 2800