Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies.

Gemeente Wijchen

Gemeente Wijchen

Wijchen

Werken bij Gemeente Wijchen

De gemeente Wijchen telt ruim 40.000 inwoners. De gemeente ligt in het oude landschap tussen Maas en Waal, net onder Nijmegen. Wijchen is dynamisch en veelzijdig op vele fronten!

Onze gemeente kenmerkt zich door fraaie woonwijken in een groene leefomgeving. In Wijchen zijn de meest uiteenlopende bedrijven actief. Deze zijn veelal gelegen op moderne bedrijventerreinen en zorgen voor veel werkgelegenheid. Verder kent Wijchen een hoog voorzieningenniveau. Het centrum van Wijchen, met zijn fraaie kasteel als middelpunt, is uitnodigend van aard en heeft een echte streekfunctie. Ook de kleinere kernen als Bergharen, Leur, Batenburg en Balgoy hebben door hun ligging en karakter veel te bieden. Wijchen timmert hard aan de weg. Woningbouw in alle maten en soorten, economische ontwikkeling en een sociaal gezicht zijn daar aansprekende voorbeelden van.

Wijchen is een gemeente waar het, naast wonen en ontspannen, óók prima werken is. Zo?n 280 gemeentelijke medewerkers vinden dat wonen, werken en recreëren voor de inwoners zo prettig mogelijk moet zijn. Een optimale dienstverlening hoort daarbij. Zij spannen zich daar dagelijks voor in. Belangstelling voor werken bij de gemeente Wijchen? Kijk dan snel verder!

De gemeente Wijchen is een aantrekkelijke werkgever. Zij biedt medewerkers, naast prima arbeidsvoorwaarden, meer dan voldoende uitdaging om hun kennis, ambitie en ervaring optimaal kwijt te kunnen. Hoewel de problematiek, projecten en vraagstukken goed vergelijkbaar zijn met die van veel grotere gemeenten, zijn de werknemers in Wijchen zeker niet anoniem. De organisatie kent een platte structuur met weinig hiërarchische lijnen. Medewerkers krijgen alle ruimte om zichzelf te ontplooien en te ontwikkelen. De lijnen zijn kort, de verantwoordelijkheden groot. Bovendien valt er het nodige plezier te beleven. Want werken moet in Wijchen óók gewoon leuk zijn! Mocht je twijfelen aan de bereikbaarheid: Wijchen ligt pal aan de snelweg A50, dichtbij de A73 en heeft een NS-station met goede verbindingen.

Spreekt dit je aan, kijk dan naar onze vacatures of schrijf ons een open sollicitatiebrief. Kijk ook eens op www.wijchen.nl.

avatar

Meer informatie over werken bij Gemeente Wijchen?

Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Wijchen (024 751 71 11)

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Wijchen per e-mail

Gemeente Wijchen

Kasteellaan 22-24
6602 DE Wijchen

024 751 71 11