Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies.

Gemeente Teylingen

Gemeente Teylingen

Sassenheim

Werken bij Gemeente Teylingen

Teylingen, een gemeente van drie moderne dorpen, midden in de wereld. Van Sassenheim, Warmond en Voorhout. Met Leiden, Den Haag en Schiphol om de hoek en ruim 35.000 inwoners. Een gemeente van bloeiende bollen, bootjes op de Kaag en buiten in de Randstad. Een woongemeente met een rijk verenigingsleven. Een organisatie die dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan en met ambities voor de toekomst.

Werken bij Teylingen: creatief gedurfd en samenwerkend
Voel jij je thuis in een informele open organisatie en ben je niet bang om te leren en experimenteren en je collega’s en klanten hierin te inspireren? Kom dan werken bij Teylingen. De wereld verandert, net als de rol van de overheid. Dat vraagt om voortdurende ontwikkeling van onze organisatie en flexibele medewerkers. In Teylingen proberen we die ontwikkeling mogelijk te maken. Door onze medewerkers de ruimte te geven om de regie te pakken, te verbinden, beweging te brengen en initiatieven te stimuleren. Samen met inwoners en samen met collega’s. Waarbij eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid sleutelwoorden zijn.

Wat bieden wij?
Teylingen is een gemeente waarin ambitie hand in hand gaat met goed werkgeverschap. We willen doorontwikkelen naar een compacte professionele organisatie: onze werkprocessen en dienstverlening gaan met de tijd mee en worden steeds digitaler. Bij ons kun je tijd- en plaatsonafhankelijk werken, dat stimuleren we door de juiste faciliteiten te bieden. Bovendien is ons opleidingenaanbod divers, ons HRM-beleid vooruitstrevend en willen we samen met jou kijken naar je persoonlijke ontwikkelpad. Zodat jij en wij het meeste uit jouw talenten kunnen halen. Wil je meer weten? Hier vind je ervaringen van onze medewerkers.

Wil je mee helpen onze ambities te realiseren? Neem dan met ons contact op.

avatar

Meer informatie over werken bij Gemeente Teylingen?

Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Teylingen (14 0252)

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Teylingen per e-mail

Gemeente Teylingen

Wilhelminalaan 25
2171 CS Sassenheim

14 0252