Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies.

Gemeente Lisse

Gemeente Lisse

Lisse

Werken bij Gemeente Lisse

Wil je werken in een professionele omgeving waarin jij je kunt blijven ontwikkelen? Vind je het leuk om met kundige en enthousiaste collega’s samen te werken en je in te zetten voor het maatschappelijk belang? Dan is de gemeente Lisse benieuwd naar jou.

Altijd in beweging
Lisse ontwikkelt zich continu. Het bestuur zet zich in voor verbetering van de voorzieningen die wonen en werken in Lisse prettig maken. Het huidige college richt haar pijlen vooral op zaken als dienstverlening, veiligheid, handhaving, economie en toerisme, leefbaarheid en zorg en welzijn. Ook lopen er verschillende grote bouwprojecten die een nieuwe impuls zullen geven aan wonen, onderwijs en cultuur.

Een moderne werkgever
Zonder medewerkers komt er van alle ambities niets terecht. Het bestuur investeert daarom in een goed ambtenarenapparaat waarmee ze kan sparren over wat nodig is in het belang van Lisse. Ambtenaren moeten initiatieven kunnen nemen, fouten mogen maken en blijven leren. De gemeente Lisse stimuleert dit onder andere door opleidingen aan te bieden en ruimte te geven voor persoonlijke ontwikkeling.

Een inspirerende werkomgeving
Lisse is wereldberoemd door de bollenvelden, bloemententoonstelling Keukenhof en het jaarlijkse bloemencorso. Ze geven geur en kleur aan het dorp. Daarnaast heeft Lisse veel te bieden aan liefhebbers van cultuur, winkelen en culinair genieten. Lisse ligt bovendien midden in de Randstad en vlakbij het strand en de duinen. Een ideale bestemming dus voor dagjesmensen. Ook bedrijven vestigen zich hier graag waardoor Lisse een goed economisch klimaat heeft. Bloei op in Lisse! geldt in vele opzichten!

avatar

Meer informatie over werken bij Gemeente Lisse?

Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Lisse (0252 433222)

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Lisse per e-mail

Gemeente Lisse

Heereweg 254
2161 BS Lisse

0252 433222