Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies.

Gemeente Hillegom

Gemeente Hillegom

Hillegom

Werken bij Gemeente Hillegom

De gemeente Hillegom is een middelgrote gemeente met zo'n 21.000 inwoners. De gemeente bevindt zich midden in de duin- en bollenstreek. Met het strand en vele andere natuur- en recreatiegebieden op fietsafstand heerst er een rustige, landelijke sfeer.

De gemeente Hillegom
Door goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (lokaal NS station) en optimale toegankelijkheid vanaf de grotere autowegen in de randstad liggen steden als Haarlem, Leiden, Den Haag en Amsterdam binnen handbereik. Kortom, wonen en werken in Hillegom betekent een optimale mix tussen toegankelijkheid en een mooie en rustige woonomgeving.
De voorzieningen binnen de gemeente zijn goed. Je hoeft de gemeente dus niet uit voor woongenot en recreatie.

Werken bij de gemeente Hillegom
De gemeente Hillegom als organisatie heeft een informele sfeer, waarin men elkaar goed kent en collegialiteithoog in het vaandel staat. Communicatie met collega's en leidinggevenden verloopt gemakkelijk door deze informele sfeer en de platte organisatiestructuur.

De kwaliteit van onze dienstverlening valt of staat met de kwaliteit van ons personeel. Hierdoor wordt er veelaandacht besteed aan opleiding, training en ontwikkeling.

Flexibele werktijden en goede verlofregelingen maken het mogelijk een persoonlijke afstemming te maken tussenwerk en vrije tijd. Binnen de gemeente is het mogelijk om zelf de arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen door gebruik te maken van het cafetariamodel. Bovendien kun je tijdens gesprekken met je leidinggevende aangeven welke kant je wilt opgaan met je carrière. Verantwoordelijkheid voor de eigen functie en loopbaan wordt hierdoor deels bij jezelf gelegd. Initiatiefrijke en ambitieuze medewerkers krijgen bij de gemeente hierdoor volop kansen.

Een modern personeelsbeleid, goede arbeidsvoorwaarden en een prettige woon- en werkomgeving maken de gemeente Hillegom een organisatie van formaat.

Kortom: Een organisatie om trots op te zijn!

Hillegom heeft een professionele, slagvaardige en dynamische organisatie waarop het bestuur van de gemeente kan vertrouwen. De klant staat centraal, waarbij we alert zijn op signalen vanuit de samenleving. In de uitvoering zijn wij vooral regisserend. We kennen een informele cultuur, korte lijnen en een platte organisatie. Hierdoor wordt een groot beroep gedaan op je eigen verantwoordelijkheid. We werken integraal en resultaatgericht. Onze medewerkers zijn klantgericht, communicatief vaardig en kwaliteitsbewust.

avatar

Meer informatie over werken bij Gemeente Hillegom?

Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Hillegom (14 0252)

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Hillegom per e-mail

Gemeente Hillegom

Hoofdstraat 115
2181 EC Hillegom

14 0252