Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies.

Gemeente de Marne

Gemeente de Marne

Leens

Werken bij Gemeente de Marne

De Marne ligt aan de Waddenzee. De elfduizend inwoners en ondernemers houden van de ruimte en rust in deze plattelandsgemeente. Ruimte en rust om prettig te werken, te ondernemen en te wonen. De gemeente heeft een prima voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, winkels, horeca, zorg, welzijn, sport en recreatie.

De Marne kent 21 kernen die variƫren van wat grotere dorpen met winkelvoorzieningen, tot schilderachtige buurtschapjes met een puur landelijk karakter. De gemeente is in 1990 ontstaan uit een samenvoeging van de voormalige gemeenten Eenrum, Kloosterburen, Leens en Ulrum.

De Marne telt ongeveer 120 medewerkers en is daarmee een kleine, overzichtelijke gemeentelijke organisatie. Er wordt bij de gemeente wel een groot aantal taken en diensten uitgevoerd. De meeste medewerkers hebben daardoor een breed, interessant takenpakket en een grote mate van eigen verantwoordelijkheid.

De gemeente kent twee werklocaties: het gemeentehuis en gemeentewerken. Op het gemeentehuis werken ongeveer 80 medewerkers, bij gemeentewerken ongeveer 40. Er zijn korte lijnen en er heerst een informele, collegiale sfeer.

Naast een goede werksfeer en veelzijdige functies, biedt de gemeente ook uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

avatar

Meer informatie over werken bij Gemeente de Marne?

Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente de Marne (0595 575500)

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente de Marne per e-mail

Gemeente de Marne

R. Ritzemastraat 2
9965 TD Leens

0595 575500