Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies.

Gemeente Aalburg

Gemeente Aalburg

Wijk en Aalburg

Werken bij Gemeente Aalburg

De gemeente Aalburg is een aantrekkelijke groene woon en werkgemeente gelegen aan de Maas en gesitueerd in het Land van Heusden en Altena. De ruim 12.500 inwoners wonen in de 7 landelijk gelegen kernen: Wijk en Aalburg, Veen, Genderen, Eethen, Meeuwen, Babyloniƫnbroek en Drongelen. Hier is het nog rustig wonen.

Vanuit Aalburg zijn goede verbindingen met de omliggende steden als 's-Hertogenbosch, Waalwijk, Breda en Gorinchem.

Onze ambitie is het realiseren van een optimale woon- werk en leefomgeving voor onze burgers, bedrijven, verenigingen en instellingen. Bij het realiseren van deze ambitie staan kwaliteit en dienstverlening centraal. Van onze ca. 70 medewerkers verwachten wij een actieve rol bij het ontwikkelen van deze kernbegrippen. Onze compacte organisatie is volop in beweging en bestaat uit de sectoren Burgerij, Grondgebied en Financiƫn, ondersteund door een stafbureau.

Sinds 2008 beschikt de gemeente Aalburg over een frontoffce, genaamd Aalburgloket. Dit dienstverleningsconcept wordt de komende jaren verder uitgebouwd tot een klantcontactcentrum.

Aalburg kent uitstekende voorzieningen voor haar medewerkers zoals kinderopvang, flexibele werktijden, PC- en Fietsplan, cafetariamodel en biedt hen volop kansen zich verder te ontplooien.

avatar

Meer informatie over werken bij Gemeente Aalburg?

Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Aalburg (0416 698700)

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Aalburg per e-mail

Gemeente Aalburg

Grote Kerkstraat 32
4261 BE Wijk en Aalburg

0416 698700